Ние не сме голяма компания която да Ви убеждава, че произвежда най-добрите отоплителни уреди и печки. Нашата основна дейност са метални конструкции, спортни уреди и сглобяеми къщи. Разполагаме с експерти и техника за направата на ефективни печки и системи, както на масло, така и на твърди горива. Всички модели които предлагаме са многократно подлагани на тестове. Те не претендират с естетическа красота а само с ефективност. Голяма част от идеите в направата на печките са взаимствани от руски, японски и други доказани с ефективността си модели. Ние не правим големи количества и работим предимно по поръчка. Всички модели са тествани многократно и са доказали своите качества. Всяка направена печка се тества отделно преди да се изпрати на клиента.

От скоро предлагаме, комбинирани печки на масло и твърдо гориво на базата на бойлери с които можете да си направите водно парно с радиатори или да ги използвате за обдухване с въздух, като калорифер. Най-новите ни продукти са всякакви камини на биоетанол по заявка на клиента. Ако желаете да се отоплявате с масло или друго гориво и не знаете каква печка и модел да изберете, отворете страницата ни със съвети.

За да поръчате изпратете запитване или ни се обадете на посоченият телефон в страницата за контакти. След изготвянето, печката можете да вземете директно от работилницата или да Ви бъде доставена от куриер на които да платите с наложен платеж. Тарифите на куриерите са в зависимост от дистанцията на доставката (пример; 200 км = 32 лв.)