Камини на биоетанол

mixedburnersx3-cluster-2014-460px3

Планираме производство на камини на биоетанол. Камините ще имат няколко готови дизайна, като ще могат да бъдат изготвени и по индивидуален такъв на клиента.

Биокамините не се нуждаят от комин. При горене те не пушат а отделят малко количество вода. Лесни са за поддръжка и са естетически красиви, подходящи за дома и офиса.

Камините могат да се вграждат в готови камини от камък. Ние освен самата горяща част, можем да направим и монолитната част.

_32

Камините могат да са отворени без прегради и затворени с метална декоратична вратичка.

Варианта на метална рамка с лазерно изрязана вратичка с декорации както на снимката по-долу има и огнеопорно стъкло пред пламъка. Декоративните опции са безброй със и без стъкло.

%d0%ba%d0%b0%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b83

Ако био камината ще се вгражда в стена или място без комин не подготвено за горене на огън, ние трябва да направим изолирана метална кутия, която да предпазва от нагряване околните материали.

Очаквайте скоро да качим няколко модела които разработваме в момента. Реално няма ограничения във вида на монолитната част на камините. Те също могат да бъдат и захранвани от газ. Можете да поръчате дизайн видян от интернет или какъвто пожелаете.